Den 59

Činnosti 

  • Dokončení paluby.

Konečně se mi podařilo vyšetřit si nějaký čas pro postrčení stavby kupředu. Mojí prioritou je teď kompletní dokončení trupu abych mohl provizorně vyjet z doku.

Kompletně vystrojená paluba. Bylo potřeba vyrobit dva poklopy, nalepit průvlaky a pacholata, z drátu vyrobit a nalepit zábrany na přídi a zádi, průvlaky pro uchycení provazového žebříku a sloupky zábradlí. upravit a zalepit kotvu, vyrobit a zalepit , zalepit , nalepit lavičku a nakonec ještě doplnit nějaké větráky na palubu.

Na obrázku je celkový pohled na loď. Část paluby je již natřená, protože jsem potřeboval spotřebovat nachystanou barvu, kterou jsem natíral vrátek.

Příď.

Pro výrobu vrátku jsem použil původní díly a díly zbylé z adaptace nějaké stavebnice na zakrmovací loď. Poklopy jsou původní, akorát se mi zdálo, že jedna klika je na takový poklop málo, tak jsem udělal dvě.

Střed lodi.

Průvlaky provazového žebříku jsou z drátu, ale možná je ještě vytáhnu a nahradím částí rybářského obratlíku. Bedna na nářadí je z plastových destiček, dřevěné části z nosníků. Velký větrák je zkanibalizován z nějaké stavebnice a o malých větrácích bude řeč u dalšího obrázku.

Záď.

Sloupky zábradlí, zábrana a vlajková žerď je z drátu, malý větrák je z kontaktů zářivkového startéru.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Pilot 24 - Dokumentace

Úvod

Pilot 24 - Opravdu naposled?