Den 30

Činnosti 

  • Dokončení zábradlí na přídi.
  • Zábradlí na bocích trupu.
  • Dobrušování trupu.
Množství povinností doma, v zaměstnání i ve škole mi nedovoluje věnovat se Pilotovi tak, jak bych si přál. Stále doufám, že se to v zimě zlepší. Utěšuje mě také, že mi zbývá ještě 15 dní dovolené...

Dny třicátý a třicátý první jsou takové fiktivní, neboť činnosti byly rozptýleny mnohdy do desetiminutových úseků v různých skutečných dnech. Ony i tyto kapitoly vznikaly tak nějak na vícekrát...


Tak, zábradlí na přídi je kompletně přilepeno.

Vypadá to, že vlivem otvorů v zábradlí došlo k jeho nerovnoměrnému prohnutí. Zajímavé je, že prohnutí je na obou bocích stejné. Pokud mě nic nenapadne, nechám to tak. Stejné otvory jsou i na zádí, ale Alzheimer mi je poradil vyřezat až po přilepení zábradlí 🙂, takže tam je jeho průběh plynulý.

Před lepením bočního zábradlí jsem podle návodu vyřezal podlouhlé otvory v celé jeho délce, ale jako později uvidíte, nebylo to šťastné řešení. Na obrázku je již zábradlí zabroušeno, možná ještě upravím jeho horizontální průběh.

Jak bylo zábradlí přilepeno, brousil jsem, až se ze mě kouřilo. Asi jsem měl outor trochu utopený, tak jsem musel obšívku ztenčit aspoň o 1 mm, aby pěkně navazovala na zábradlí.

Tento držák na smirek jsem kdysi zahlédl v obchodě, zdál se mi prima a byl za málo peněz. Tady je na něm hrubé brusné plátno, bere jako drak a nedělá důlky.

Smirek se dá upnout i na oblou stranu a broušení různých zákoutí trupu pak jde jedna radost.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Pilot 24 - Dokumentace

Úvod

Pilot 24 - Opravdu naposled?